Виртуелна посета

Демократската клима се учи од мали нозе, и во училиштето и во локалната самоуправа. Нашите ученици од четврто одделение, реализираа интегрирана виртуелна посета на кабинетот на Градоначалникот на општина Гази Баба.

Тие се запознаа со работата на општината и нејзината организација и ги претставија своите аквиности од ученичките иницијативи.