Средба со МЦГО

Од денешната средба со членови од МЦГО за поддршка на Ликовна секција во рамки на МИМО проектот. На средбата учествуваа членови од Ликовната секција од Стајковци и Страчинци, заедно со координаторите и наставничката по ликовно образование Ели Чочова.