Втор ден - Виртуелна средба

Втор ден виртуелна средба во рамки на Еразмус+ проектот „Млади претприемачи“. Поздрави, квиз за претприемништво, облак од зборови, работилница, дискусии, презентирање на резултатите, впечатоци.