Завршна средба од Еразмус+

Завршна средба од Еразмус+ проектот „Млади претприемачи“. Гледавме видео, игравме игра Escape room, виртуелна посета на училиштето во Португалија, работилница за изработка на сапуни... завршен состанок со обраќање на директорите, координаторите, наставници и ученици, презентирање на резултатите од проектот, впечатоци...