Светски ден без автомобили

Денот без автомобили, 22 Септември го одбележавме со повеќе активности. Учениците со наставниците и дел од нашите вработени покажаа и докажаа дека се грижат за својата околина. Мноштво упатени пораки и разубавен двор со цвеќиња и садници во чест на овој настан.