МИМО проект (засадување цвеќиња во училишен двор)

Проектот МИМО ги обедини учениците од најмали до најголеми, заедно со директорката и вработените, да го декорираат училишниот двор со преубави есенски љубичици. Нашата околина е поубава кога заедно се грижиме за неа.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот