Учество на Литературен конкурс „Есеј во есен“

Наградите се доказ за успешно творење и поттик за уште поактивно учество на литературни конкурси и во иднина. Нашите овогодинешни учеснички на литературниот конкурс "Есеј во есен", во рамки на манифестацијата "Есен во Гази Баба" се ученичките: Стефани Павловска и Ева Христова со менторите Маја Медарска и Марина Димоска.