Донација на новогодишни пакетчиња за првачињата од „Една може“ и „Букефал АС“

... Донација во организација која прави добро во општеството!

Општествено одговорната компанија „Букефал АС“ - агенција за недвижности во Скопје, заедно со „ЕДНА МОЖЕ“ граѓанската организација за унапредување на правата на еднородителски семејства, организираа новогодишна акција, на 29.12.2021 подарија новогодишни пакетчиња од КРАШ на дечињата од прво одделение во ООУ „Кирил и Методиј“ - с.Стајковци.

Голема почит и восхитување до одговорниот тим на училиштето ООУ „Кирил и Методиј“ - с.Стајковци - Скопје, на чело со директорката:

М-р Анита Ангеловска,

и оделенските наставнички на прекрасните и убави првачиња:

Даниела Наумовска 

Адријана Сандева

СРЕЌАТА И ЗДРАВЈЕТО СЕ БОГАТСТВО, А ВНАТРЕШНИОТ МИР Е УСПЕХ !!!

Среќна Нова 2022 !!!

Прочитајте повеќе на следниот