Освоено второ место на Ликовен конкурс од Противпожарен сојуз

Јана Величковска 7-1 одделение го освои второто место на ликовниот конкурс организиран од Противпожарен сојуз на град Скопје. Свеченото доделување на наградите се одржа денес во салата Даре Џамбаз. Честитки!