Постигнати резултати на Општински натпревар по биологија

На Општинскиот натпревар по биологија реализиран на 09.02.2022 учествуваа ученици од VII-IX одд. под менторство на наставникот по биологија Маја Цекова.

Наградени ученици:

VII одд.

Стефани Павловска- I место

Јана Величковска- II место

Александар Додевски- II место

Благојче Величковски- II место

Илина Коцева- III место

Елена Коларова- III место

VIII одд.

Марко Георгиев- II место

Михаела Јакимовска- II место

Мелани Козарова- II место

Андреј Дукоски- III место

Кристијан Стојчев- III место

Јана Јовановска- III место

IX одд.

Сара Томовска- III место

Атанас Атанасовски- III место

Честитки за успехот!