Одбележување на Денот на розевата маица

Одбележување на Денот на розевата маица со заеднички сили под слоганот Lift each other up - Да се поддржиме еден со друг. Бевме вистински поборници за ненасилство и денес на 23.02.2022, браво за сите нас!

#pinkshirtday2022