Резултати од Општински натпревар по математика

На општинскиот натпревар по математика кој се одржа на 19.02.2022 година активно учество зедоа и учениците од IV до IX одд од ООУ „Кирил и Методиј“, Стајковци и ги постигнаа следниве резултати:

V одделение

Ментор: Габриела Андовска

Максим Ефремов   I награда

VII одделение

Ментор: Габриела Јорданов

1.Немања Јорданов II награда

2.Александар Додевски II награда

3.Благојче Величковски Пофалница

На наградените ученици им честитаме за освениот пласман и им посакуваме успех на регионален натпревар.