Одржани Регионални онлајн натпревари по природни науки (IV, V и VI одделение) и физика (VIII и IX одделение)

Денес (02.04.2022) во нашето училиште се одржаа: онлајн регионален натпревар по природни науки на кој учествуваа ученици од IV, V и VI одделение и регионален натпревар по физика на кој учествуваа ученици од VIII и IX одделение.

Голема благодарност на нашите ученици што достојно го претставуваат нашето училиште и им посакуваме многу успех!