Резултати од регионален натпревар по природни науки

Освоени награди од регионалниот натпреварот по природни науки за IV-1 одделение:

Илија Крстевски - III награда

Александар Коркоски - III награда

Освоени награди од регионалниот натпреварот по природни науки за IV - 2 одделение:

Јаков Величковски - III награда

Марко Марковски - пофалница

Ведран Ваневски - пофалница

Дамјан Додевски од V-2 одд : освоена II награда на регионалнот натпревар по природни науки, со што овозможи учество на државниот натпревар кој ќе се одржи на 28 мај 2022. Останатите ученици од V одд Марија Величковска, Ана Антовска и Павел Трајковски се здобија со пофалница. Честитки за постигнатиот успех на учениците и менторите!