Резултати од регионален натпревар по биологија

На Регионалниот натпревар по биологија на 09.04.2022 (сабота), кој се реализираше онлајн со физичко присуство во училиште, учествуваа ученици од VII-IX одд под менторство на наставникот по биологија Маја Цекова.

Учениците ги постигнаа следните резултати:

VII одд.

Александар Додевски-I место

Стефани Павловска-II место

Јана Величковска- III место

Илина Коцева-III место

Благојче Величковски-III место

Елена Коларова-III место

VIII одд.

Мелани Козарова-III место

Андреј Дукоски-III место

Кристијан Стојчев-III место

Марко Георгиев-III место

Јана Јовановска-пофалница

Михаела Јакимовска-учество

IX одделение

Сара Томовска-пофалница

Атанас Атанасовски-учество

Честитки за постигнатиот успех!