Резултати од Регионален натпревар по физика

На Регионалениот натпревар по физика учествуваа нашите ученици Мелани Козарова VIII одд. која освои II награда, Софија Чупаригова VIII одд. и Ива Димовска IX одд. учество. Учениците Мелани и Ива се пласираа на Државниот натпревар по физика и им посакуваме успех во понатамошното натпреварување.