Прв ден мобилност од проектот: "Да го победиме заедно врсничкото насилство" (Кириккале, Турција)

Македонската екипа во Кириккале, Турција, на првиот ден од мобилноста од проектот: "Да го победиме заедно врсничкото насилство", денеска ги презентираше убавините на нашата земја. Срдечно добредојде од домаќините на средбата со нашите пријатели од Турција, Шведска, Шпанија и Италија.