Одбележување на патрониот празник на училиштето

Честит патронен празник училиште наше, што носиш име на најсветлите  помеѓу учителите, на најголемите помеѓу просветителите-светите браќа Кирил и Методиј! Во тебе секогаш имаме желба да доаѓаме, да се образуваме, да се надградуваме и натпреваруваме, да се дружиме, да разменуваме мислења и да создаваме спомени!

Видеата можете да ги погледнете на следниот