Резултати од Државен натпревар по биологија

На Државниот натпревар по биологија одржан на 21.05.2022 (сабота) на Природно-математички факултет, ученичката Стефани Павловска од 7-1 одд. освои III место.

Ментор: Маја Цекова (наставник по биологија)

Честитки за постигнатиот успех!