Петти меморијален спортски турнир „Иван Илиев“

Во просториите на нашето училиште беше одржан петтиот по ред меморијален турнир "Иван Илиев", на кој учество зедоа ученици од седум општински училишта во следниве дисциплини: шах (машки/женски), пикадо (машки/женски), серва, футсал и баскет. Најуспешните учесници/учеснички се закитија со заслужени медали. Честитки за учесниците, наградените и нивните ментори!

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот