Дефиле на Црвен крст под мотото „За Скопје со љубов“

На 31.05.2022 во 18:00 часот се организираше дефиле на хуманоста организирано од Црвен крст на Град Скопје под мотото „ЗА СКОПЈЕ СО ЉУБОВ“.

Ученици од осмо одделение учествуваа како волонтери на дефилето.