Прием на првачиња во централното и подрачното училиште

Драги другарчиња, добредојдовте во нашето училиште "Кирил и Методиј" - Стајковци. Тука сме да го одбележиме почетокот на едно убаво патување, а тоа е вашето образование.
Ви посакуваме училишните денови да ви бидат забавни, книгите интересни, стекнатите знаења применливи, а училишните пријателства да траат засекогаш.
Првиот училишен ден на нашите првачиња започна во нашето централно и подрачно училиште.