Музички фестивал на детската песна “Златно славејче”

Денес нашите ученици од прво до трето одделение го посетија музичкиот фестивал на детската песна “Златно славејче” кој оваа година се одржа по 53 пат во киното Милениум.

Оваа омилена музичка манифестација на децата им подари нови песни со кои тие ќе растат и ќе се радуваат.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот