Турнир во Футсал-женски за VIII и IX одд.

На ден 22.11.2023 год. (среда) во спортската сала Методија Андонов Ченто при ООУ "Наум Наумовски - Борче" општина Гази Баба, се одигра Турнирот во Футсал - женски за VIII и IX одделение. На турнирот сe постигнаа следните резултати:

I место ООУ "Н.Н.- Борче",

II место ООУ "Крсте Мисирков",

III место ООУ "Кирил и Методиј", Стајковци

Честитки девојчиња и ви посакуваме уште многу успеси