Училишен конкурс за биофотографија на тема „Домашни миленци“

На 06.06.2024 год, беа доделени дипломи  на наградените учениците кои учествуваа на училишниот конкурс за биофотографија на тема „Домашни миленци“.
На конкурсот со големо задоволство учество земаа повеќе ученици со интресни фотографии од нивните миленици.
Фотографиите кои беа одбрани се изложени на училишно пано со цел промоција на детската креативност и способност за уметнички израз.