Полигони за учениците од одделенска настава

Изминтатите денови во неколку училишта се организираа полигони за учениците од одделенска настава каде учество земаа ученици од сите основни училишта од Општина Гази Баба. Целта на овие активности е подобрување на психомоторните вештини и вклучување на учениците од најмала возраст во спортските натпревари.